google-site-verification: google323f5cf7684b04dc.html

منوی کاربری

تزریق سم به بدن با خوردن غذای مانده

تزریق سم به بدن با خوردن غذای مانده

عوارض غدای مانده

             
 به گزارش خبرنگارحوزه کلینیک گروه علمی 
 بسیاری از افراد که شاغل هستندو زمان کافی برای طبخ غذا ندارند وقتی تصمیم به طبخ غذا میگیرند به مقداری درست می کنند تا چند وعده دیگر هم از ان بخورند 
در حالی که از عوارض بی اصلاع هستند 
عوارض غذای مانده
غذای مانده ارزش کمتری دارد زیرا ویتامین های موجود در ان تا حد زیلدی کاهش یافته و همچنین کیفیت و بهداشت غذای مانده کم تر از غذای تازه است
 به همین دلیل محققان اصرار دارند که تا حد ممکن غذا هر روز همان روز پخته و تازه مصرف شود 
اصولا فریز کردن غذای پخته شده کار صیحیحی نیست و توصیه نمی شود زیرا عوارض ان بیشتر از ارزش غزای خوراک است 
غذای مانده تا چه زمان قابل خوردن است؟
غذای مانده را باتوجه به شرایطی که ذکر شد می توان 24 ساعت در یخچال نگهداری کرد و بیشتر از ان توصیه نمشود
در ضمن این نکته را به خاطر داشته باشید غذا هایی مانند الویه انواع کباب کتلت و...بسیار بیشتر از غذا های دیگر در معرض مسمومیت قرار دارند و نگهداری شان در یخچالبه هیچ شکلی مورداطمینان نیست 

نظرات کاربران پیرامون این مطلب

انصراف از پاسخ به کاربر
 
بهرنگ